Auratum Kiinteistöt Oy ja Premico Group Oy (entinen Asuntoverstas) ovat perustaneet rahaston, joka rakennuttaa vuosien 2017-2019 aikana noin 1600 uutta, kohtuuhintaista vuokra-asuntoa. 
Asunnot valmistuvat kasvukeskuksiin, pääosin pääkaupunkiseudulle jossa on pulaa kohtuuhintaisista vuokra-asunnoista. Kohteet ovat ARA-tuotantoa, joiden vuokrataso on säännelty ja asukasvalinnassa noudatetaan tulorajoja.

Auratum Asuntorahasto Ky:n sijoittajat ovat mm. ammattiliittoja, yliopistoja, eläkevakuutusyhtiöitä, sekä yksityisiä säätiöitä.
- Sijoittajille yhteisiä nimittäjiä ovat mm. pitkäjänteisyys yhdistettynä maltilliseen tuottotavoitteeseen, minkä lisäksi yksi tärkeimmistä sijoituskriteereistä oli halu kantaa yhteiskuntavastuuta, toteaa Auratum Kiinteistöjen toimitusjohtaja Matti Äijälä. Kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen puute koetaan mm. esteeksi työvoiman liikkuvuudelle ja siten myös talouden kehitykselle.

Lisätietoja:

Matti Äijälä
Auratum Kiinteistöt Oy
toimitusjohtaja
p. +358 45 634 4400
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Janne Vaula
Premico Group Oy
toimitusjohtaja
p. + 358 40 501 6063
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Jaa:

Laatu asuu yksityiskohdissa

auratum asunnot

Tutustu kaikkiin Auratum Asuntojen valmiisiin ja rakenteilla oleviin kohteisiin www.auratumasunnot.fi

julkisivu A 3583

Toimitiloja tarjolla

Tarvitsetko toimitilaa nyt tai tulevaisuudessa? Auratum Kiinteistöt hallinnoi laadukkaita, toimivia ja keskeisellä paikalla olevia toimitiloja.

Katso tästä vapaat toimitilat

Auratum tilat painike