Momentum ilta 4 HQ

  

Auratum Asuntojen rakennuttaman Asunto Oy Momentumin rakentaminen on alkanut. Rakentamisesta vastaa NCC. Turkuun,  Kaivokadun ja Itäisen Pitkäkadun kulmaan  keväällä 2020  valmistuvaan As Oy Momentumiin  tulee 182 omistusasuntoa, yleiset tilat sekä kolme liiketilaa.


Rakennushanke käsittää kahden asuinkerrostalon sekä kahteen kerrokseen sijoittuvan autopaikoituksen rakentamisen. Hanke sisältää myös yhteisen piha-alueen. Kerroksia on kulmatalossa 9 ja pihatalossa 8.


- Kupittaanpuiston hanke on pitkän ja luottamukseen perustuvan asiakassuhteen tulosta. Projekti on meille erittäin merkittävä ja on hienoa päästä toteuttamaan hanketta yhteistyössä Auratumin kanssa, toteaa rakennuspäällikkö Hannu Salomaa NCC:ltä.


- Kupittaanpuisto alueena  ja uusi kohteemme As Oy Momentum on herättänyt runsaasti mielenkiintoa ja asunnoista suurin osa on jo myyty.  Odotukset ovat korkealla, ja uskomme että yhteistyössä NCC:n kanssa pystymme taas vastaamaan niihin, toteaa  johtaja Petri Reunanen Auratum Asunnoista.Lisätietoja:


Hannu Salomaa, rakennuspäällikkö, NCC, puh. 0500 324 218


Petri Reunanen, johtaja, Auratum Asunnot, puh. 040 511 0106 

www.kupittaanmomentum.fi

www.auratumasunnot.fi 


Jaa:

Laatu asuu yksityiskohdissa

auratum asunnot

Tutustu kaikkiin Auratum Asuntojen valmiisiin ja rakenteilla oleviin kohteisiin www.auratumasunnot.fi

julkisivu A 3583

Toimitiloja tarjolla

Tarvitsetko toimitilaa nyt tai tulevaisuudessa? Auratum Kiinteistöt hallinnoi laadukkaita, toimivia ja keskeisellä paikalla olevia toimitiloja.

Katso tästä vapaat toimitilat

Auratum tilat painike