Auratum Kiinteistöt

Auratum Kiinteistöt on erikoistunut kiinteistökehitykseen ja –sijoittamiseen.

Meillä on usean vuosikymmenen kokemus vanhojen arvokiinteistöjen saneerauksesta sekä uusien toimitilojen rakennuttamisesta. Osaamisemme ulottuu kaava- ja kaupallisesta kehityksestä käytönaikaiseen hallinnointiin ja transaktioihin.

Toimimme Turussa, Helsingissä sekä kiinteistösijoitusrahastojemme kautta kasvukeskuksissa.

Kiinteistökohteitamme ovat olleet mm. Helsingissä Hämeentie 19, Taivallahden Kasarmin alue ja Navigator-talo. Rahastoportfolioihimme on kuulunut toimistokohteita, liiketiloja sekä logistiikka- ja tuotannollisia tiloja.

Auratum Kiinteistöt hyödyntää kiinteistösijoitusmarkkinoilla laajaa yhteistyö-, sidosryhmä- ja sijoittajaverkostoa. Luomamme AKR-kiinteistöpääomarahastot olivat ensimmäiset laatuaan Suomessa. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja luomme uusia mahdollisuuksia niin asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemmekin.


Toimitilat

Auratum Kiinteistöt tarjoaa laadukkaita ja sijainniltaan erinomaisia toimitiloja vuokrattavaksi. Muunneltavuus, tilojen tekninen kunto sekä laadukas ylläpito takaavat parhaan mahdollisen toimintaympäristön vuokralaisellemme.

Kiinteistökohteitamme

Navigatortalo, Helsinki
Toimistotalo

Toimistotilaa erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa Kaartinkaupunginosassa, osoitteessa Eteläinen Makasiinikatu 4.

Toimistotiloissa on koneellinen ilmanvaihto viilennyksellä. Pysäköintimahdollisuus on Q-Park Kasarmitorilla. Rakennuksen on suunnitellut Yleisten rakennusten ylihallituksen arkkitehtinäkin toiminut Harald Neovius vuonna 1903. Rakennus valmistui 1905 Lars Krogius Oy:lle ja pian tämän jälkeen rakennusta asutti noin 50 vuotta Suomen Höyrylaiva Osakeyhtiö.

Alun perin rakennus on ollut 4 kerroksinen ja 1920-luvulla tehtiin 2 lisäkerrosta asunnoiksi.

Lisätietoja


Oskari Hartikainen
etunimi.sukunimi@tuloskiinteistot.fi
puhelin 050 331 0044

Rikhardinkatu 2 – Kasarmikatu 42, Helsinki
Toimistotalo

Kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa Kaartinkaupungissa osoitteessa Rikhardinkatu 2 ja Kasarmikatu 42.

Kohde koostuu kahdesta toisiinsa kytketyistä arkkitehtonisesti merkittävistä vuosina 1890 ja 1933 valmistuneista rakennuksista.

Molemmat rakennukset on saneerattu 2000-luvulla ja nyt tarjolla on mahdollisuus räätälöidä tehokasta  toimisto- ja liiketilaa. Rakennukseen saa toteutettua myös kohtalaisen pieniä, tehokkaita tilaratkaisuja.

Erinomainen sijainti: vieressä Q-Park Kasarmitori, useita tasokkaita hotelleja ja ravintoloita.

Lisätietoja


Oskari Hartikainen
etunimi.sukunimi@tuloskiinteistot.fi
puhelin 050 331 0044

Heikkiläntie 7, Lauttasaari
Toimistotalo

Toimistotalo sijaitsee Pajalahden pienvenesataman ja puiston läheisyydessä. Kiinteistö on valmistunut vuonna 1998 Nokian tutkimuskeskukseksi. Kiinteistössä on 10100 neliötä ja tilat ovat joustavasti jaettavissa usealle eri käyttäjälle.

Lisätietoja


Oskari Hartikainen
etunimi.sukunimi@tuloskiinteistot.fi
puhelin 050 331 0044


Kiinteistökehitys

Auratum Kiinteistöt kehittää kiinteistöjä moniin eri käyttötarkoituksiin – asunnoiksi, toimistoiksi, liiketiloiksi, hotelleiksi, teollisuuden ja logistiikan tarpeisiin, sekä toimiviin hybridiratkaisuihin.

Toimimme ketterästi ja voimme hoitaa koko kiinteistökehityksen kaaren. Hankkeiden laajuus vaihtelee ja lähtökohtana voi olla esimerkiksi toimitilojen käyttäjän tilatarpeen ratkaiseminen, kiinteistön omistajan uutta elämää ja tuottoa kaipaavan kiinteistön kehittäminen tai myytäväksi tarkoitetun kohteen arvon nostaminen.

Tutkimme potentiaalisia sijoitus- ja kehityskohteita erityisesti Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Olemme aina avoimia uusille kehittäjä- ja sijoittajakumppaneille erilaisiin kiinteistökehityshankkeisiimme.Rahastot

AKR TUOTTO KY

Rahaston toimikausi on alkanut vuonna 2007 ja jatkuu edelleen. Sen oma pääoma on noin 30 miljoonaa ja sijoituskapasiteetti noin 85 miljoonaa euroa. Pääoma sijoitettiin pääkaupunkiseudulla, Turussa ja muissa kasvukeskuksissa sijaitseviin kiinteistöihin, joiden tiloista on solmittu pitkäaikaiset vuokrasopimukset. Osa sijoituskohteista on myyty ja pääomasta palautettu. Sijoittajina tällä rahastolla on instituutioita sekä yksityishenkilöitä