28.06.2013

Kesko-konsernin Asko ja Sotka- myymäläkiinteistöjä Auratumin rahastolle

Auratum Kiinteistöjen hallinnoima kiinteistöpääomarahasto AKR Tuotto II jatkaa sijoittamistaan myymäläkiinteistöihin. Rahasto on hankkinut Kesko- konserniin kuuluvalle Indoor- Group Oy:lle (Asko ja Sotka –ketjut) vuokratut kolme myymäläkiinteistöä. Kiinteistöt sijaitsevat Vantaalla, Lappeenrannassa ja Mikkelissä.

Kaupan kohteena olevien kiinteistöjen pinta-ala on yhteensä 15 000 m2. Ne on vuokrattu pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla Indoor Group Oy:lle. Kaupassa myyjänä on Laura Finland Holding II Oy.

– Kohteiden erinomainen sijainti ja pitkät vuokrasopimukset vakavaraisen vuokralaisen kanssa vaikuttivat merkittävästi kaupan syntymiseen, toteaa toimitusjohtaja Matti Äijälä Auratum Kiinteistöistä. – Auratum Kiinteistöillä on pitkäaikaista kokemusta kiinteistöpääomarahastojen hallinnoinnista. Kohteet täydentävät hyvin AKR Tuotto II rahaston portfoliota, joka tarjoaa sijoittajille turvallisen sijoitusmahdollisuuden sekä mahdollistaa sijoitusten hajauttamisen helpolla tavalla kiinteistöihin, hän jatkaa.