26.09.2013

Lauttasaaren Metallin rakennustyöt alkamassa

Auratum Asunnot ja Peab ovat allekirjoittaneet sopimuksen Lauttasaaren Metallin rakennusurakasta. Vuonna 1947 valmistunut teollisuuskiinteistö muuttuu asunnoiksi Helsingin Lauttasaaressa.

Lauttasaaren Metalli on vanha teollisuuskiinteistö, joka muuntuu upeaksi, uniikkeja loft-henkisiä koteja sisältäväksi asuintaloksi. Kohteeseen rakentuu 58 yksilöllistä asuntoa, joiden koot vaihtelevat 29 – 210 m2 välillä. Teollinen tunnelma ja loft-henki näkyvät sopivasti niin asunnoissa kuin talon yleisissä tiloissa. Talon alle sijoittuvat erillisinä autopaikkaosakkeina pysäköintitilat. Kohde sijaitsee merellisessä Lauttasaaren ytimessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.
– As Oy Lauttasaaren Metalli on luontevaa jatkoa projektinjohtourakalla toteutettujen vaativien ja tasokkaiden hankkeidemme sarjaan. Olemme tyytyväisiä saadessamme näyttää keskeistä osaamistamme myös tässä kohteessa, toteaa yksikönjohtaja Marko Rinkinen Peabin korjausrakentamisen yksiköstä.
Lauttasaaren Metallin ennakkomarkkinointi on herättänyt paljon kiinnostusta.
– Olemme erittäin tyytyväisiä kohteen herättämään kiinnostukseen, toteaa johtaja Janne Seeste Auratum Asunnoista. – Kohde on uniikki, ja odotukset ovat korkealla. Uskomme, että nyt alkavalla yhteistyöllä voimme vastata asiakkaidemme odotuksiin, hän jatkaa.

Lauttasaaren Metallin rakennustyöt alkavat lokakuun 2013 alussa, ja arvioitu valmistumisaika on vuoden 2015 alussa.