12.02.2018

Auratum Asunnot vahvistaa organisaatiotaan

Auratum Asunnot luo mahdollisuuksia korkealuokkaiseen asumiseen rakennuttamalla uusia ja uudistamalla vanhoja arvokiinteistöjä nykyaikaan. Toimintamme pääkaupunkiseudulla ja Turussa jatkaa vahvaa kasvuaan.

Taloustutkimuksen tekemän asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset kertovat, että laatu, osaaminen ja palvelu ovat erittäin korkealla tasolla. Kokonaistyytyväisyys asunnon hankintaan on tutkimuksen mukaan poikkeuksellisen korkealla tasolla ja sijoitumme Taloustutkimuksen laajassa tietokannassa hyvin korkealle joukossa,  jossa mukana on  palvelualan ja asiantuntijatyötä tekeviä yrityksiä. Tuloksissa näkyy vahva asiakaspalvelun ja rakennuttamisen osaaminen.

Meneillään ja tulossa olevien hankkeiden myötä haluamme pysyä boutique-tyyppisen asuntorakennuttamisen kärjessä ja toivotamme tervetulleiksi Auratum Asuntojen rakennuttamis- ja myyntitiimiin uudet ammattilaiset: 

Jarno 8                                     Rakennuttajapäälliköksi Turkuun Jarno Järvinen.Jarnolla on pitkä kokemus sekä urakoinnista  ja että rakentamiseen liittyvistä konsultointi- ja valvontatehtävistä. Hän on viimeksi toiminut rakennuttajakonsulttina, ja rakennuttajapäällikkönä tulee valvomaan tiiviisti hankkeiden etenemistä ja laatua Turussa
Kati 7Myyntipäälliköksi Turkuun Kati Hägg.Kati siirtyi Auratumiin keittiö- ja kiintokalusteiden myymäläpäällikön tehtävistä.Hän tuo mukanaan tuoretta näkemystä mm. keittiösuunnittelun trendeistä ja toiminnallisuuksista, yksityiskohtia unohtamatta.
 lasse 003 webRakennuttajapäälliköksi Helsinkiin  Lasse Puumalainen.Rakennuttaja-insinöörinä toiminut Lasse Puumalainen siirtyi Auratumiin juuri valmistumassa olevalta SRV:n Lastensairaala-työmaalta. Hän tulee toimimaan mm. Munkkiniemen Koneen asukasmuutosten – ja laadunhallinnassa.
katri 008 webAssistentiksi  Helsingin toimistolle Katri Hanska.Katri Hanska on aloittanut Auratumin Helsingin toimistossa assistenttina. Katrilla on pitkä kokemus erilaisista taloushallinnon ja toimistotehtävistä.

Kaikkien Auratumilaisten yhteystiedot löytyvät sivun ylälaidasta kohdasta yhteystiedot.

Lisätietoja Auratum Asuntojen kohteista löytyy osoitteesta www.auratumasunnot.fi .