04.04.2018

Optomed ostanut Commitin

Optomed Oy on ostanut ohjelmistoratkaisuja terveydenhuollon organisaatioille kehittävän ja myyvän Commit Oy:n. Optomed ja Commit alkavat toimittaa aikaisempaa suurempia kokonaisratkaisuja eri sairauksien seulontaan ja seurantaan. Yhdistyminen mahdollistaa molempien yhtiöiden asiakaskunnan aikaisempaa paremman palvelemisen sekä aikaisempaa suuremmat panostukset tuotekehitykseen ja kansainväliseen kasvuun. Yritysoston myötä sekä Optomed Oy:n että Commit Oy:n nykyiset palvelut, toiminnot ja henkilöstön roolit säilyvät ennallaan.

Optomed Oy on kasvava suomalainen lääketieteen tekniikan yritys, joka valmistaa ja myy kädessäpidettäviä silmänpohjakameroita ja kokonaisratkaisuja sokeuttavien silmänpohjasairauksien seulontaan. Optomedin tavoitteena on tehdä silmänpohjan seulonnat mahdolliseksi kaikille. Optomedin tuotteita myydään yli 60 maassa maailmanlaajuisesti. Oululainen yritys on perustettu vuonna 2005 ja se työllistää tällä hetkellä Suomessa 45 ja Kiinassa 25 henkilöä.

Commit Oy:n helppokäyttöisillä ratkaisuilla hallitaan radiologian, leikkaustoiminnan ja seulonnan työnkulkua, resurssointia ja laatua. Commit Oy:n palveluksessa on 35 henkilöä.