09.01.2024

Auratum Asunnot yhdistyy Newil&Baun kanssa 

Auratum Asunnot Turun ja Auratum Asunnot Helsingin toiminta on yhdistynyt vuoden vaihteessa asuntorakennuttaja Newil&Baun kanssa. Liiketoimintakaupassa Newil&Baulle siirtyvät Auratum Asuntojen henkilöstö sekä Turussa että Helsingissä.

Kaupalla ei ole vaikutusta Auratum Asuntojen rakenteilla oleviin tai jo valmistuneisiin kohteisiin, vaan vastuut säilyvät perustajarakennuttajalla, eli Auratum Asunnot Turku Oy:llä ja Auratum Asunnot Helsinki Oy:llä. Kyseisten yhtiöiden omistuksissa ei tapahdu muutosta. 

Auratum Asunnoilta Newil&Baulle siirtyvä henkilöstö hoitaa jatkossakin kohteidemme rakennuttamista, myyntiä ja asiakaspalvelua tutun tiimin voimin. Tulevaisuudessa uudet hankkeet tullaan toteuttamaan Newil&Baun alaisuudessa, Auratum-brändiä ja osaamista hyödyntäen.  

Toiminta jatkuu Turun osalta tutuissa toimitiloissa KOP Kolmiossa Aurakatu 8:ssa ja Helsingissä Auratum Asuntojen tiimi siirtyy Newil& Baun toimitiloihin osoitteeseen Pohjoinen makasiinikatu 6 A, 00130 Helsinki.

Auratum-konsernin omistavasta Rausanne Oy:stä tuli järjestelyn myötä Newil&Baun osakas.  

Newil&Bau on vuonna 2020 perustettu kotimainen asuntorakennuttamisyhtiö, joka on erikoistunut laadukkaisiin asuntohankkeisiin Helsingin seudulla. Auratum Asuntojen tavoin, myös N&B:n toiminta perustuu vahvasti asiakaslähtöisyyteen ja palveluun. 

”On hienoa saada samanhenkinen kumppani, jonka kanssa jatkamme nyt yhdessä toimintaa ja uusien hankkeiden kehittämistä. Uskon, että yhdessä olemme enemmän kuin osiemme summa ja järjestely on erinomainen asia molemmille osapuolille. Tärkeää on myös, että tällä ei ole vaikutusta nykyisiin hankkeisiimme, vaan niiden hoitaminen jatkuu tuttuun tapaan saman tiimin voimin ja asiakkaiden näkökulmasta mikään ei muutu”, kertoo Auratum Asuntojen hallituksen puheenjohtaja Arto Puolimatka.