15.09.2023

Naantalin Solaris saavutti harjakorkeuden

Auratum Asuntojen rakennuttaman Asunto Oy Solariksen rakennustyöt ovat edenneet aikataulussa ja arvioitu valmistumisajankohta on keväällä 2024. Solariksessa vietettiin perjantaina 15.9.2023 harjannostajaisia yli sadan hengen voimin – mukana oli rakentajien lisäksi myös yhteistyökumppaneita ja osakkeen ostajia.

Naantalin ydinkeskustaan rakentuvaan yhtiöön on tulossa kaikkiaan 77 uutta kotia. Modernilla tekniikalla varusteltavien asuntojen koot vaihtelevat 26,5 m2 yksiöstä 118,5 m2 kattohuoneistoon. Katutasoon rakentuu kaksi liikehuoneistoa: 137,5 m2 ja 267,5 m2.

”On ollut ilo huomata, että merellisessä Naantalissa on vetovoimaa ja haastavasta asuntomarkkinasta huolimatta Solariksen asuntoja on myyty mukavasti. Harjannostajaisiin osallistui yli viisikymmentä Solariksen osakkeen ostajaa.” kertoo Auratum Kiinteistöjen toimitusjohtaja Arto Puolimatka.

”Olemme tehneet Skanskan kanssa hyvää ja onnistunutta yhteistyötä jo useammassa asuntorakentamisen hankkeessa. Harjakaisissa kiitimme rakentajia hienosta panoksesta.” toteaa Auratumin Turun Asuntorakennuttamisen johtaja Eero Itälä.