Auratum Asunnot

Rakennutamme yksilöllisiä laatukoteja
räätälin tarkkuudella.

Ensimmäinen Auratum Asuntojen kohde oli vuonna 2004 Turun Hämeenkadulle kohonnut As Oy Unicum. Sittemmin olemme rakennuttaneet yli 1 100 kotia Turun ja Helsingin keskusta-alueille, asiakkaiden yksilölliset toiveet huomioiden ja laadusta tinkimättä.

Auratum Asuntojen hankkeet ovat sijainneet keskeisillä, arvostetuilla paikoilla ja luoneet uutta standardia laatuasumiseen. Hankkeitamme on Helsingissä Lauttasaaressa, Kaartinkaupungissa, Tähtitorninmäellä, Munkkiniemessä ja Taka-Töölössä, Turussa Kupittaanpuiston alueella ja keskustan ytimessä.

Vuoden 2024 alusta Auratum Asunnot yhdistyi kotimaisen asuntorakennuttajan, Newil&Baun kanssa. Yhteistyön myötä tulevaisuudessa asuntokohteet rakennutetaan Newil&Baun alaisuudessa. Yhdistymisellä ei ole vaikutusta Auratum Asuntojen rakenteilla oleviin tai jo valmistuneisiin kohteisiin, vaan vastuut säilyvät perustajarakennuttajalla, eli Auratum Asunnot Turku Oy:llä ja Auratum Asunnot Helsinki Oy:llä. Kyseisten yhtiöiden omistuksissa ei tapahdu muutosta ja niiden rahoituksesta vastaa yhä Auratum-konserni.