03.02.2014

Taloustutkimus: Auratumin asuntoasiakkaat erittäin tyytyväisiä

Auratum Asuntojen rakennuttaman Kupittaanpuiston asunto-asiakkaiden piirissä on toteutettu laaja asiakastyytyväisyystutkimus. Tutkimus on toteutettu kahdessa vaiheessa, ensin Kupittaan Metson ja Joutsenen asiakkaille sekä viimeksi Kupittaan Pääskyn asiakkaille. Tutkimuksien käytännön toteutuksesta on vastannut Taloustutkimus Oy.

Tutkimuksen tarkoituksena on ollut selvittää asiakkaiden kokemuksia ja näkemyksiä toiminnasta, sekä itse asunnon että siihen liittyvän ostovaiheen aikana. Vastaushalukkuus on ollut molemmissa tutkimuksissa korkea, myös vapaata palautetta on tullut paljon.

– Olemme todella ilahtuneita saamastamme hyvästä palautteesta, toteaa toimitusjohtaja Petri Reunanen Auratum Asunnoista. – Yhteenvetona voidaan todeta, että asiakkaidemme kokonaistyytyväisyys Kupittaanpuiston asunnon hankintaan eri vaiheineen on erinomaisella tasolla, myös kohteidemme suositteluhalukkuus on erittäin korkea, hän jatkaa.

Tutkimuksessa kiinnitettiin huomio eri osatekijöihin asuntokaupassa kuten asunnon esittely, kaupan teko, yhteydenpito, ja erillisten muutostöiden hoito. Tyytyväisyyttä kysyttiin myös itse asuntoon ja siihen liittyvään ympäristöön. Asiakastyytyväisyysindeksi, joka kuvaa tyytyväisyyttä kokonaisuutena, on viimeisimmässä tutkimuksessa ollut peräti 91%, joka ylittää selkeästi asetetun tavoitteen 75%. Taloustutkimuksen vertailutietokannan arvo 68%.

– On hienoa, että edellisen tutkimuksen jo korkeista tuloksista olemme vielä parantaneet toimintaamme. Edellisen tutkimuksen palautteen perusteella kiinnitimme tiettyihin asioihin huomiota, ja se näkyy uusissa tuloksissa, toteaa Petri Reunanen. Kiitos kaikille vastanneille, vastauksenne ovat meille tärkeitä tulevaisuutta ajatellen ja palaute ohjautuu kauttamme myös rakentajille ja alan ammattilaisille.