Auratum Kiinteistöjen hallinnoima kiinteistöpääomarahasto AKR Tuotto II jatkaa sijoittamistaan myymäläkiinteistöihin. Rahasto on hankkinut Kesko- konserniin kuuluvalle Indoor- Group Oy:lle (Asko ja Sotka –ketjut) vuokratut kolme myymäläkiinteistöä. Kiinteistöt sijaitsevat Vantaalla, Lappeenrannassa ja Mikkelissä.

Kaupan kohteena olevien kiinteistöjen pinta-ala on yhteensä 15 000 m2. Ne on vuokrattu pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla Indoor Group Oy:lle. Kaupassa myyjänä on Laura Finland Holding II Oy.

- Kohteiden erinomainen sijainti ja pitkät vuokrasopimukset vakavaraisen vuokralaisen kanssa vaikuttivat merkittävästi kaupan syntymiseen, toteaa toimitusjohtaja Matti Äijälä Auratum Kiinteistöistä. – Auratum Kiinteistöillä on pitkäaikaista kokemusta kiinteistöpääomarahastojen hallinnoinnista. Kohteet täydentävät hyvin AKR Tuotto II rahaston portfoliota, joka tarjoaa sijoittajille turvallisen sijoitusmahdollisuuden sekä mahdollistaa sijoitusten hajauttamisen helpolla tavalla kiinteistöihin, hän jatkaa.

Laatu asuu yksityiskohdissa

auratum asunnot

Tutustu kaikkiin Auratum Asuntojen valmiisiin ja rakenteilla oleviin kohteisiin www.auratumasunnot.fi

julkisivu A 3583

Toimitiloja tarjolla

Tarvitsetko toimitilaa nyt tai tulevaisuudessa? Auratum Kiinteistöt hallinnoi laadukkaita, toimivia ja keskeisellä paikalla olevia toimitiloja.

Katso tästä vapaat toimitilat

Auratum tilat painike