Auratumin hallinnoima kiinteistöpääomarahasto AKR Aura Ky on myynyt Pulssin kiinteistönä tunnetun kiinteistökokonaisuuden. Ostaja on eQ Varainhoidon hallinnoima eQ Hoivakiinteistöt-erikoissijoitusrahasto. Kiinteistökohde, joka sijaitsee Turussa osoitteessa Humalistonkatu 9-11, on vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Suomen Terveystalo Oy:lle.

- Hyvällä sijainnilla oleviin kiinteistöihin, jotka on vuokrattu pitkäaikaisilla sopimuksilla maksukykyisille vuokralaisille, kohdistuu tällä hetkellä poikkeuksellisen kova kysyntä. Tämä pätee erityisesti ns. hoiva- ja muihin terveyspalvelualan kiinteistöihin. AKR Aura on määräaikainen rahasto, jonka ainoa kohde nyt myytävä kiinteistö on. Perusteellisen harkinnan jälkeen päädyimme siihen, että nyt on sopiva hetki irtautua sijoituksesta, toteaa Auratum Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Matti Äijälä. Rahaston tuottohistoria on ollut hyvä ja onnistunut irtautuminen sijoituksesta on luonteva päätös rahastolle, jonka sijoittajina on kotimaisia instituutioita, säätiöitä ja yksityishenkilöitä.

- Olemme iloisia siitä, että saimme ostajaksi terveyspalvelualan kiinteistöihin erikoistuneen kotimaisen tahon, jolla on pitkä sijoitushorisontti sekä halua ja kykyä kehittää kiinteistöä yhteistyössä vuokralaisen kanssa, toteaa Äijälä.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Matti Äijälä, Auratum Kiinteistöt Oy
email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laatu asuu yksityiskohdissa

auratum asunnot

Tutustu kaikkiin Auratum Asuntojen valmiisiin ja rakenteilla oleviin kohteisiin www.auratumasunnot.fi

Töölön Pasuuna - vanhan kasarmin lofttunnelmaa

Auratum Asunnot on rakennuttanut Töölön entiselle kasarmialueelle 23 uniikkia asuntoa. Enää 1 asunto jäljellä!

Lisätietoja:  www.toolonpasuuna.fi

julkisivu A 3583

Toimitiloja tarjolla

Tarvitsetko toimitilaa nyt tai tulevaisuudessa? Auratum Kiinteistöt hallinnoi laadukkaita, toimivia ja keskeisellä paikalla olevia toimitiloja.

Katso tästä vapaat toimitilat

Auratum tilat painike