Auratum – yhtiöiden kiinteistö- ja asuntoliiketoiminta jatkaa vahvaa kasvuaan. Kevään aikana on julkistettu uusia hankkeita ja organisaatiota on vahvistettu seuraavasti:

Auratum Asunnot Helsinki

minna fontell 1195 web Asuntopalvelujohtajaksi on nimitetty DI Minna Fontell. Hänen vastuualueenaan Auratumin asuntopalvelun ja asuntomyynnin kehittäminen ja johtaminen erityisesti pääkaupunkiseudulla. Hän on aiemmin toiminut Huoneistokeskuksessa asiakkuusjohtajana.
jussi saynaslahti 6914 web Rakennuttajapäälliköksi on nimitetty rakennusinsinööri, AMK Jussi Säynäslahti. Hän on aiemmin toiminut vastaavana työnjohtajana Skanska Talonrakennuksessa.
antti vuorela 1120 web Rakennuttaja-insinööriksi on nimitetty rakennusinsinööri, AMK Antti Vuorela. Hän on aiemmin toiminut projekti-insinöörinä SRV Rakennus Oy:n rakennushankkeissa.
mira oculi 4011 web Auratum Kiinteistöt Oy:ssä kiinteistöpäälliköksi on nimitetty BBA Mira Oculi. Hän on siirtynyt  Auratumiin HGR Property Partners Oy:stä.

Kaikki edellä mainitut henkilöt toimivat pääkaupunkiseudulla toimipaikkanaan yhtiön Helsingin toimipiste. 


Jaa:

Laatu asuu yksityiskohdissa

auratum asunnot

Tutustu kaikkiin Auratum Asuntojen valmiisiin ja rakenteilla oleviin kohteisiin www.auratumasunnot.fi

julkisivu A 3583

Toimitiloja tarjolla

Tarvitsetko toimitilaa nyt tai tulevaisuudessa? Auratum Kiinteistöt hallinnoi laadukkaita, toimivia ja keskeisellä paikalla olevia toimitiloja.

Katso tästä vapaat toimitilat

Auratum tilat painike