Luvassa ainutlaatuisia koteja

Tähtitornin Flygeliin rakennetaan yhdeksän korkealuokkaista ja uniikkia arvokotia. Vanha tennishallirakennus muutetaan asuinrakennukseksi ja samanaikaisesti asuntojen alle rakennetaan kolmitasoinen autohalli. Kiinteistö uudistetaan nykyaikaan vanhaa kunnioittaen. Rakennuksen ulkoarkkitehtuuri on suojeltu ja se tullaan palauttamaan alkuperäiseen asuunsa.

Asukkaiden toiveet tullaan huomioimaan mahdollisimman perusteellisesti. Asuntojen varustelussa ja kaikissa materiaaleissa tarjoamme ehdotonta laatua ja tyylikkyyttä.

Tekijänsä näköinen työ

Herkkä ja arvokas ympäristö sekä perusrakentamisessa poikkeavat rakenteet asettavat työlle omat vaatimuksensa. Hanke kohdistuu suojelumerkittyyn rakennukseen ja edellyttää tiivistä yhteistyötä muun muassa Helsingin Kaupunginmuseon kanssa. Me Auratumissa näemme mahdollisuuksia siellä, missä monet muut eivät ja uudistamme vanhoja arvokiinteistöjä nykyaikaan. Työtämme ohjaa tinkimätön laatu yksityiskohdista kokonaisuuksiin, myös tässäkin kohteessa.

Yhteystiedot

Auratum Asunnot
Minna Fontell 050 387 8007
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

 

kuva4

kuva5

kuva5

pskyn parveke syksyll

Kiitos luottamuksesta - Kupittaanpuiston asunnot on myyty

Auratum Asuntojen Kupittaanpuiston alueelle rakennuttamat kohteet Joutsen, Metso, Pääsky, Haikara ja Kivitasku ovat valmistuneet. Kaikki asunnot on myyty, onnea uusiin koteihin!

Lue lisää

Lauttasaaren Metallin asunnot myyty

Lauttasaaren Metalliin on valmistunut uniikkeja koteja laadukkaasti saneerattuun tehdaskiinteistöön.

Kaikki asunnot on myyty, kiitos luottamuksesta!

Ota yhteyttä

Yhteydenotto koskee